Plakhetzelf

Veel mensen denken dat raamfolie permanent is en je het niet meer kunt verwijderen door de lijmlaag die het bevat. We hebben statische Raamfolie – Plak het Zelf wat perfect is voor tijdelijke plaatsing.  Wordt er iemand 50 of is er een geboorte dan is een statische sticker de goede oplossing om tijdelijk aan te brengen. Statische stickers kun je zowel aan de binnen of buitenkant van een raam aanbrengen. Bedrijven maken ook gebruik van dit soort stickers, wanneer er bijvoorbeeld een evenement is van tijdelijke aard, of promoties en acties die enkele weken duren.

Raamfolie - Plak het Zelf

Letters met gesneden vinyl stickers

Gesneden vinyl stickers worden veel gebruikt bij winkels, op etalageruiten zie je vaak teksten staan. Of bij bedrijven die openingstijden of een informatieve tekst op de ramen hebben, zit zijn in de meeste gevallen gesneden vinyl stickers. Deze letters kun je geheel naar eigen wens samenstellen, een logo van je bedrijf erbij behoort ook tot de mogelijkheden. Met de ontwerper op de website zie je exact hoe je ontwerp wordt, maak je favoriete ontwerp en laat deze door Raamfolie – Plak het Zelf vervaardigen en eventueel aanbrengen. Strepen en randen kunnen ook eenvoudig worden aangebracht aan je ontwerp.

Zonwerende of verduisterende raamfolie

In sommige gevallen is het noodzakelijk dat de raamfolie weinig of geen licht doorlaat en verduisterend moeten werken. Deze raamfolie wordt aan de buitenkant van het raam aangebracht, hierdoor is het niet mogelijk om naar binnen te kijken vanaf de buitenkant. Deze Raamfolie – Plak het zelf zijn full colour prints op wit vinyl, de folie is zowel zonwerend en privacybeschermend. Je kunt kiezen uit een gedeelte of een geheel afgesloten binnenkant met raamfolie. De folie is te bedrukken met alle denkbare prints, bloemen, strepen, planten, bomen en andere natuur. De raamfolie is heel eenvoudig zelf aan te brengen op de ramen.